Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Πώς να επιλέξεις σωστά τον καλοκαιρινό σου προορισμό

Θέλεις να πας διακοπές, έχει την δυνατότητα, και τώρα πρέπει να αποφασίσεις το πού. Εδώ λοιπόν υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να λάβεις υπόψιν σου!


  • Πόσα χρήματα σκοπεύεις να ξοδέψεις
Είναι σημαντικό να έχεις όριο για τα έξοδα σου πριν ( ξενοδοχείο, ακτοπλοϊκά κλπ.) και κατά τη διάρκεια των διακοπών. Έτσι λοιπόν σύμφωνα με το budget που διαθέτεις επιλέγεις και την περιοχή που θες.


  • Τα αξιοθέατα του τόπου
Και λέγοντας αξιοθέατα δεν εννοώ απαραίτητα τα μουσεία, αλλά τα μέρη που αξίζει να επισκεφτείς, είτε είναι μία παραλία είτε ένα beach bar με καλή μουσική! 


  • Την απόσταση 
Εκτός από το όριο των χρημάτων που θες να ξοδέψεις, καλό θα ήταν να έχεις υπόψιν σου και πόσες μέρες θες ( ή μάλλον έχεις την δυνατότητα) να διαρκέσουν οι διακοπές. Αν για παράδειγμα είναι τρεις μέρες, ένας μακρινός προορισμός δεν συμφέρει, αφού θα ξοδέψεις περισσότερο χρόνο στη διαδρομή παρά εκεί.





  • Τα θέλω της παρέας σου
Γενικά τι θέλουν οι υπόλοιποι να κάνουν αυτές τις μέρες. Αν για παράδειγμα εσύ θες να ηρεμήσεις και εκείνοι να παρτάρουν τρελά, μάλλον πρέπει να βρεις κάποιον που να θέλει το ίδιο με σένα (!) Και κάπως έτσι αποφασίζετε..







Με λίγα λόγια η επιλογή των διακοπών σου δεν εξαρτάται μόνο από σένα...

Καλές Διακοπές!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου