Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

10 καλές δικαιολογίες για όταν καθυστερείς στα ραντεβού σου.

Όποιος πει ότι δεν έχει καθυστερήσει ποτέ του, λέει ψέματα. Όλοι μας έχουμε αφήσει, τουλάχιστον μια φορά, κάποιον να περιμένει για αρκετή ώρα στο κρύο. Μετά όμως για να γλιτώσουμε την μουρμούρα ψάχνουμε μια πολύ καλή και -όσο το δυνατόν- πιστευτή δικαιολογία.
Αν κανονίζεις 8 και 8:30 ξεκινάς να ετοιμάζεσαι και αν δηλώνεις ότι είσαι στον δρόμο ενώ ακόμη χαζεύεις την ντουλάπα σου φορώντας πιτζάμες τότε αυτό το κείμενο θα το λατρέψεις.
extra tip: κορνίζωσέ το και κρέμασέ το πάνω από το κρεβάτι σου. Μια τέλεια εικαστική παρέμβαση στο δωμάτιό σου και ένας πολύ καλός τρόπος για να μην ξεμείνεις ποτέ από δικαιολογίες.

Γενικά πρέπει να είναι ρεαλιστικές. Θέλει φαντασία, αλλά με μέτρο. Αν πεις για παράδειγμα ότι χτύπησε την πόρτα ένας εξωγήινος γιατί έμεινε από βενζίνη ο ιπτάμενος δίσκος, μάλλον δεν θα σε πιστέψουν. Μάλλον(!)

Όλα ξεκινούν με ένα "δεν φαντάζεσαι τι έγινε..."

1. Κλείστικα στο ασανσέρ.

Η πυροσβετική αργούσε να έρθει, χτύπησα το κουδούνι έκτακτης ανάγκης και τελικά με έβγαλε ο γείτονας. Σου έχω πει πόσο συμπαθώ αυτό τον άνθρωπο ε; ~Είναι πειστικό και γλιτώνεις 100% την γκρίνια. Αρκεί βέβαια να έχεις ασανσέρ!~

2. Προβλήματα με την γάτα μου.

Σήμερα δεν νιαουρίζε πολύ και ανησύχησα. Την πήγα στον κτηνίατρο. Μην στα πολυλογώ, ανακαλύψαμε ότι είναι διχασμένη προσωπικότητα. Μάλλον θα φταίει η σκυλοτροφή που της έδινα. ~Μην ξεχάσεις ότι πρέπει να έχεις γάτα.~

3. Έχασα το λεωφορείο.

Πόσο πιο αληθινό; Επίσης μπορείς να πεις ότι χάλασε στον δρόμο, ή ότι ο οδηγός πήγαινε πολύ σιγά. Ένα καθημερινό φαινόμενο που υπό άλλες συνθήκες σε εκνευρίζει απίστευτα, τώρα συμμαχεί μαζί σου για να γλιτώσεις το δωδεκάποντο στο κεφάλι.

4. Έπρεπε να παραδώσω εργασία, αλλά δεν ήθελα να χάσω και την έξοδο.

Γι' αυτό και τα παράτησα όλα για να σε δω. Δεν με πειράζει που θα πάρω κακό βαθμό, η ζωή θέλει θυσίες. Τι και αν άργησα 3 ώρες; Σκέψου ότι για να είμαι εδώ θα χάσω το μάθημα. Αλλά όλα αυτά τα κάνω για σένα. Αν θέλεις να δείξεις πιο πειστικός ρίψε και ένα δάκρυ.

5. Είχα ετοιμαστεί από πολύ νωρίς.

Όπως είναι γνωστό θέλω να είμαι πάντα στην ώρα μου και γι' αυτό είχα ετοιμαστεί από πολύ νωρίς. Κάπως έτσι είπα να κάτσω για λίγο στον καναπέ και να περιμένω να περάσει η ώρα. Τελικά ο χρόνος κυλά πολύ γρήγορα. Ούτε που κατάλαβα πότε άλλαξε η μέρα. Δεν πειράζει θα τα πούμε άλλη φορά.



6. Μα δεν φταίω εγώ.

Εκεί που έβγαινα από το σπίτι, εμφανίστηκε η μάνα μου. Ένα θα σου πω, με είδε χωρίς ζακέτα. Μισή ώρα έφαγα για να βρω μια που να ταιριάζει με το look. Μετά θυμήθηκε ότι μπορεί να βρέξει. Άλλο τόσο δηλαδή για να βρω μια ομπρέλα. Μην στα πολυλογώ, τελικά με ανάγκασε να πάρω και μια κουβερτούλα μαζί μήπως έρθει η επέλαση του χιονιά. Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις. Να στεναχωρήσω την μανούλα;

7. Χάλασε το ρολόι.

Εγώ δεν φταίω, που να φανταστώ ότι θα σταμάταγε ολοκαίνουργιο ρολόι; Τι εννοείς ότι δεν σε νοιάζει; Τι και αν περίμενες 3 ώρες παραπάνω;  Ξέρεις πόσο έκανε;!

8. Δεν θα πιστέψεις ποιον συνάντησα στον δρόμο.

Θυμάσαι τον Γιαννάκη από την πρώτη Δημοτικού; Εκείνον που έξυνε συνέχεια το αφτί του και εμείς τον κοροϊδεύαμε; Αυτόν! Κοίτα να δεις πόσο μεγάλωσε ο Γιαννάκης. Στάσου, που πας;

9. Δεν είχε ζεστό νερό.

Πήγα να κάνω ένα μπανάκι πριν έρθω και με έβγαλαν κρυσταλλωμένο από το κρύο. Τι να κάνω; Έπρεπε να περιμένω να έρθει καλοκαιράκι. Εγώ φταίω;

Αν έστησες το πρόσωπο,
10. Άργησα γιατί ήθελα να είμαι στην εντέλεια όταν σε συνοδεύω.

Αυτές τις λεξούλες αν πεις θα συγκινήσεις ιδιαίτερα το ραντεβού σου. Τι και αν είναι η πρώτη φορά που συναντιέστε; Τι και αν είναι η 207η; Είναι τόσο κολακευτικό που θα ξεχάσει το πόσες ώρες έχεις καθυστερήσει.

Ναι σωστά κατάλαβες, υπερβάλλω λίγο. Έτσι φαίνεται όταν λέμε το ίδιο ψέμα για πολλοστή φορά. Μήπως όμως θα έπρεπε να λέμε την αλήθεια; Η ειλικρίνεια μπορεί να γίνει ασπίδα ενάντια στο βάζο που θα σου πέταγε στο κεφάλι. Πες καθαρά και χωρίς φόβο ότι δεν πέτυχε η γραμμή του eyeliner, ότι σε πήρε ο ύπνος ή ότι δεν ήθελες να πας καθόλου. Εμ όχι, το τελευταίο μην το πεις(!)

Η στήριξή σου είναι πολύτιμη, κάνε μια κοινοποίηση.😊

Κάνε like στη σελίδα του Otherwind στο facebook και νιώσε έναν πολύχρωμο αέρα να σε διαπερνά! Κάνε κλικ ΕΔΩ<<

Και μη ξεχνάς κάθε Πέμπτη νέο άρθρο, με πολύ αγάπη!

⇝⇝Σχετικά άρθρα..









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου