Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Όλα όσα θα κάνουν αυτά τα Χριστούγεννα ξεχωριστά!

Ή αλλιώς πώς να περάσεις τέλεια!

Τα Χριστούγεννα συμβολίζουν την αγάπη, την ελπίδα και είναι υπέροχα. O κόσμος στολίζει και με χαρά γιορτάζει. Είναι οι στιγμές που αναπολείς περιμένοντας στο κρύο ένα λεωφορείο και που αναζητάς κάθε φορά που πνίγεσαι στη δουλειά. 
Μπορούν να γίνουν ακόμη πιο τέλεια;




Όλα όσα κάνουν τα Χριστούγεννα να ξεχωρίζουν και ίσως αγνοείς.

1. Χριστουγεννιάτικες κάρτες.

Κάθε χρόνο τις στολίζουμε κάτω από το δέντρο. Μικρές ευχές γραμμένες με πολύ αγάπη από όσους μας εκτιμούν. Αν δεν συνήθιζες να φτιάχνεις τα προηγούμενα χρόνια, φέτος μπορείς να κάνεις την αρχή.


2. Κάλαντα

Κάθε χρόνο τα παιδιά βγαίνουν στους δρόμους γεμάτα χαρά για να ψάλουν τα κάλαντα. Αυτή τη χρονιά όταν χτυπήσουν τη δική πόρτα σου, δεν θα κοιμάσαι αλλά θα τους περιμένεις με τη πιατέλα γεμάτη μελομακάρονα ( και έτοιμα τα ψιλά ). Δε ξέρεις τι χαρά θα αισθανθούν. Αλήθεια, εσύ έλεγες τα κάλαντα;


3. Δώρα πολλά!

Πόση χαρά νιώθεις όταν δίνεις και παίρνεις δώρα; 
Το καλύτερο tip για εσένα και την παρέα σου: Secret Sanda
Αρχικά γράφει ο καθένας το όνομά του σε ένα μικρό χαρτάκι. Τα ανακατεύετε και το κάθε άτομο τραβάει τυχαία από ένα ( αν τραβήξει τον εαυτό του το αφήνει και επαναλαμβάνεται η διαδικασία). Στο όνομα που θα τύχει θα πάρει ένα όμορφο δώρο, δηλαδή θα γίνει ο μυστικός του Άγιος Βασίλης. Δεν θα ξέρει κανείς ποιο όνομα τράβηξε ο καθένας. Την μέρα που θα κανονιστεί να γίνει η ανταλλαγή θα γίνει και η αποκάλυψη. 
Για παράδειγμα, εγώ τραβάω τυχαία το όνομα "Α". Γίνομαι ο secret Sanda του "Α" και εκείνος (όπως και κανείς άλλος) δεν το ξέρει και δεν θα το μάθει μέχρι τη στιγμή να παραλάβει το δώρο του.
Τέλειο;


4. Βόλτες

Ένας περίπατος στους στολισμένους και χιονισμένους (#not) δρόμους της πόλης είναι αρκετός για να νιώσεις και εσύ το πνεύμα των Χριστουγέννων.

5. Κάνε καλές πράξεις.

Αν έχεις πράγματι θέληση να κάνεις κάτι τέτοιο, να ξέρεις πως θα νιώσεις κάτι πρωτοφανές. Βέβαια αυτό μπορείς να το εφαρμόσεις και τις υπόλοιπες εποχές.


6. Κοιμήσου  δίπλα από το δέντρο.

Αν δεν έχεις στολίσει κάτι ιδιαίτερο στο δωμάτιο, ο καναπές στο σαλόνι είναι διαθέσιμος. Πιθανότατα το θεωρείς πολύ παιδικό, αλλά που και που χρειάζεται να νιώθεις εκείνη τη ξεγνοιασιά. 


7. Επίκαιρα τραγούδια.

Απλά διαμόρφωσε αναλόγως το playlist σου. Όχι απαραίτητα με τα γνωστά -κλασσικά πλέον τραγούδια (που μεταξύ μας όλοι έχουμε βαρεθεί). Μπορείς να προσθέσεις καινούρια που είναι εξίσου καλά και ανεβαστικά.


8. Κουραμπιέδες- Μελομακάρονα 

Εδώ δεν χρειάζεται να πω παραπάνω, καταλαβαινόμαστε όλοι πολύ καλά. Ο μόνος λόγος που τα αναφέρω είναι επειδή αρκετά Χριστούγεννα πέρασαν χωρίς να δοκιμάσουμε πολλά από αυτά, και για να επισημάνω πως το " δεν πρόλαβα να φτιάξω" δεν είναι δικαιολογία.


9. Μόνος στο σπίτι και άλλες διαχρονικές ταινίες.

Χωρίς να δεις έστω μία από τις πολλές που έχουν βγει, δύσκολα μπαίνεις στο πνεύμα των Χριστουγέννων.




Καλές Γιορτές!



Εικόνες We  it
www.weheartit.com




Διαβάστε επίσης..













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου