Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Οι σημαντικότεροι στόχοι για να βάλεις τη νέα χρονιά.

Ο νέος χρόνος πλησιάζει και με ελπίδα θα έρθει για να αναπληρώσει τα κενά αυτού που φεύγει, με νέες εμπειρίες και όμορφα συναισθήματα. Λίγες μέρες πριν αυτή τη μεγάλη αλλαγή αναπολούμε τις στιγμές που ζήσαμε και φτιάχνουμε ένα νέο μικρό πλάνο, στο πίσω μέρος του μυαλού μας, για το πώς μπορεί να είναι ο εκείνος που έρχεται. Μεταξύ μας, συνήθως περιλαμβάνει πολλές αλλαγές.



Για να πετύχεις λοιπόν αυτά που έχεις σκεφτεί τα θέτεις ως στόχους. Πιθανόν να περιλαμβάνουν απλώς τις επιθυμίες σου ξεχνώντας εκείνες τις "λεπτομέρειες" που θα σου δώσουν μία γεύση ευτυχίας.

*Ο καθένας από τους παρακάτω στόχους είναι μοναδικός*

Είναι εκείνοι που δεν θα σημειώσεις σε κανένα χαρτί σβήνοντας τους με τη πρώτη ευκαιρία.


  Να ξεπεράσεις τον εαυτό σου.


Είμαστε πιο δυνατοί απ'όσο εμείς (και ο υπόλοιπος κόσμος νομίζει). Υπάρχουν φορές που γυρνάς στο παρελθόν και απορείς με τα κατορθώματά σου. Η δύναμη είναι μέσα σου και περιμένει να την αξιοποιήσεις. Μη διστάσεις να κάνεις οτιδήποτε θεωρείς ακατόρθωτο. Ακόμη και αν αποτύχεις, προσπάθησες. Αν δεν τολμήσεις, δε θα τα καταφέρεις.



✔ Να κάνεις πράγματα που σ'ευχαριστούν.

Η καθημερινότητα είναι δύσκολη και η ρουτίνα της ίσως να μην σ'ευχαριστεί ιδιαίτερα. Αφιερώνοντας λίγο χρόνο σε ασχολίες που σε κάνουν να νιώθεις καλά, ανανεώνεσαι και "γεμίζεις μπαταρίες" για τις επόμενες μέρες.



✔ Να κάνεις ένα βήμα πιο κοντά στα όνειρά σου.

Όλοι έχουμε όνειρα. Κάποιοι τα κυνηγούν και άλλοι τα αφήνουν να περιπλανιούνται ελεύθερα στο μυαλό τους, μέχρι τη μέρα που θα συνειδητοποιήσουν πως είναι πολύ αργά και έχουν χαθεί. Πώς θα ξεφύγεις από τη δεύτερη κατηγορία; Κάνοντας μικρές (ή μεγάλες) κινήσεις ώστε να πλησιάσεις πιο κοντά. Κάθε χρόνο και από ένα νέο βήμα. Τίποτα δεν πάει χαμένο.



✔ Να γίνεις καλύτερος άνθρωπος.

Η κρίση της εποχής σε θέλει κακό (και λίγο bitch). Δεν σου προσφέρει τίποτα αν υποκύψεις στον πειρασμό. Αντίθετα δηλητηριάζεις όλο σου το είναι! Η καλοσύνη και η ευγένεια είναι αρετές που δεν είναι 'της μόδας', ούτε θα γίνουν ποτέ. Είναι αυτονόητες και απαραίτητες, ακόμη και για εκείνους που δεν θα το παραδεχθούν. Μη πέσεις στη παγίδα τους, η κακία δεν ομορφαίνει!



✔ Να παλέψεις για να πετύχεις αυτά που θες.

Τίποτα δεν θα γίνει από μόνο τους και καμία καλή προσευχή δεν θα βοηθήσει αν εσύ δεν προσπαθήσεις. Μόνο όταν πιστέψεις στον εαυτό και τις δυνατότητές σου θα τα καταφέρεις. Ακόμη κι αν το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό, δεν πειράζει. Μην τα παρατάς. 
Κάποιος είπε , σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι.



✔ Ότι κάνεις να γίνεται με πάθος.

Κάποτε είχα διαβάσει πως αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας. Δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία μέχρι που κατάλαβα ότι πράγματι, μόνο έτσι θα δώσεις το 100% του εαυτού σου, δημιουργώντας κάτι ξεχωριστό. Μπορεί για παράδειγμα να είσαι στη πιο βαρετή δουλειά του κόσμου, ή τουλάχιστον έτσι νομίζεις. Αν συγκεντρωθείς σε αυτό που κάνεις και αφοσιωθείς με στόχο την κορυφή μπορεί να αλλάξεις γνώμη -ή απλά να πετύχεις.



✔ Να χαμογελάς.

Το σημαντικότερο το άφησα για το τέλος. Να χαμογελάς κάθε στιγμή, σε κάθε χαρά και δυσκολία. Με αυτόν το τρόπο αντιμετωπίζεις με αισιοδοξία ότι και αν τύχει. Με χαμόγελα ο κόσμος είναι πιο ωραίος. Ομόρφυνέ τον! 
* Και μη ξεχνάς το γέλιο είναι μεταδοτικό!*


Υγεία και Αγάπη,
Καλή Χρονιά!



🎄Εικόνες We It🎄
www.weheartit.com






Διαβάστε επίσης..

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου