Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

3 πράγματα που θα καταλάβουν μόνο όσοι είναι πολυάσχολοι.

Υπάρχουν άνθρωποι που η ζωή τους δεν είναι ποτέ βαρετή. Σπάνια είναι χαλαροί και όλο κάτι έχουν να κάνουν. Αν όμως αθροίσεις αυτά τα "κάτι" βγαίνουν πολλά. Τόσα που καμιά φορά φαντάζουν εξωπραγματικά.
Για το λεξικό πολυάσχολος είναι αυτός που ασχολείται με πολλά πράγματα, για εμένα...
Είναι η συνάδελφος που μετά την δουλειά έχει να πάει στον οδοντίατρο, το σκυλί στον κτηνίατρο, ενώ ταυτόχρονα να κάνει yoga στο γυμναστήριο και μαλλί στο κομμωτήριο. Είναι ο συμφοιτητής που την μέρα που βαρέθηκες να βγεις από το σπίτι, εκείνος παρακολούθησε πέντε διαλέξεις, έδωσε τρείς συνεντεύξεις για δουλειά, προγραμμάτισε την εκδρομή των Χριστουγέννων, πήγε για ψώνια, ολοκλήρωσε μια εργασία, είδε μια ταινία και έκανε πολλά ακόμη που δεν θέλησε να πει.
Με άλλα λόγια πολυάσχολοι είναι οι τύποι που τα κάνουν όλα να φαίνονται εύκολα και γενικότερα δεν αφήνουν στιγμή να περάσει ανεκμετάλλευτη. Φυσικά η μέρα τους μοιάζει να διαρκεί περισσότερο και η ατζέντα τους δεν μένει ποτέ κενή.

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι οι φίλοι μας δεν είναι ρομπότ αλλά κανονικοί άνθρωποι που βιώνουν πολύ συχνά τις παρακάτω καταστάσεις.

1. Δεν μπορείς να δεχτείς ότι η μέρα είναι ελεύθερη.

Ο οργανισμός αρνείται να συνειδητοποιήσει ότι υπάρχουν φορές που δεν έχεις επιπλέον υποχρεώσεις, μαθήματα και τηλέφωνα να χτυπούν. Κάθεσαι στον καναπέ και κοιτάς το ταβάνι. Χάνεσαι για λίγο αλλά μετά σκέφτεσαι ότι κάτι έχεις ξεχάσει. Ανοίγεις το σημειωματάριό σου, το βλέπεις κενό και ύστερα συνέρχεσαι. Μετά από λίγο τα ίδια και χειρότερα. Ένα διαρκές άγχος σε ακολουθεί σε κάθε σου βήμα ιδιαίτερα όταν αυτό περιορίζεται σε τέσσερις τοίχους. Έπειτα οι τύψεις κάνουν την εμφάνισή τους. "Μήπως δεν έπρεπε να μείνω μέσα σήμερα;"

2. Γίνεσαι εύκολα παρεξηγήσιμος.

Όταν έχεις πολλά να κάνεις, ακολουθείς και κάποιο πρόγραμμα. Αν είσαι συνεπής και το τηρείς με κάθε λεπτομέρεια, ίσως να χρειαστεί να απορρίψεις κάποιες προτάσεις. Και κάπως έτσι αρχίζουν και οι παρεξηγήσεις. Για κάποιους φαίνεσαι σνομπ και ειρωνικός ενώ για άλλους απρόσιτος. Μερικοί πιστεύουν ότι αυτός είναι και ο τρόπος σου να τους αποφεύγεις. Ως αποτέλεσμα του τελευταίου, καμιά φορά απογοητεύονται από την στάση σου, ενώ εσύ στην πραγματικότητα προσπαθείς με όλη σου την δύναμη να τους εντάξεις στην ζωή σου.

3. Δεν βαριέσαι εύκολα.

Κάθε μέρα είναι ξεχωριστή και κάθε στιγμή ζεις κάτι διαφορετικό. Σπάνια νιώθεις ότι πλήττεις ή πως είσαι περιορισμένος. Η καθημερινότητα είναι γεμάτη από δραστηριότητες και ξεχειλίζει από αναμνήσεις.

Τέλος πρέπει να ομολογήσω πως και εγώ είμαι ένας από εκείνους που κάνουν πολλά μέσα σε μια μέρα και ότι αυτό καμιά φορά με κουράζει. Ωστόσο η ταλαιπωρία αυτή είναι πολύ μικρή. Τόσο ώστε να με κάνει λίγο πιο χαρούμενη.

Η στήριξή σου είναι πολύτιμη, κάνε μια κοινοποίηση.😊

Κάνε like στη σελίδα του Otherwind στο facebook και νιώσε έναν πολύχρωμο αέρα να σε διαπερνά! Κάνε κλικ ΕΔΩ<<

Και μη ξεχνάς κάθε Πέμπτη νέο άρθρο, με πολύ αγάπη!


Εικόνα We It

⇝⇝Σχετικά άρθρα..















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου