Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Γιατί είμαστε πολύ διαφορετικοί από τους φίλους μας;

Κάθε φορά συνειδητοποιείς ότι στην παρέα σου όλοι είστε διαφορετικοί αλλά ταιριάζετε υπέροχα. Συμπληρώνετε ο ένας τον άλλον και έχετε ένα δέσιμο που κρατάει γερά μετά από χρόνια και δύσκολες συγκυρίες. Μα πώς γίνεται τα κοινά σας ενδιαφέροντα να είναι λίγα και η χημεία σας εκπληκτική; Κάποιος είπε ότι η απάντηση βρίσκεται στην ίδια την ερώτηση και εγώ θα συμφωνήσω.

Σε επαναφέρει στον ίσιο δρόμο. Κάποιες φορές έχουμε ανάγκη κάποιον με διαφορετική κοσμοθεωρία να μας δείξει που πρέπει να σταματήσουμε και να μας ωθήσει να συνεχίσουμε όταν είναι απαραίτητο. Ο φίλος που είναι πιο προσγειωμένος ή αυτός με μια έμφυτη ζωηράδα, είναι ο καλύτερος σύμβουλος. Πάντα θα λέει κάτι που εσύ δεν είχες σκεφτεί πριν. Βέβαια, επειδή συνήθως πιστεύουμε πολύ σε αυτά που λέμε, οδηγούμαστε σε λάθη που εκείνοι θα είχαν προβλέψει. Όταν για παράδειγμα εσύ είσαι ενθουσιασμένος με την νέα σου δουλειά, επειδή όλοι είναι ευγενικοί και οι συνθήκες ευνοϊκότερες, θα σου θυμίσει τους κινδύνους που μπορεί να κρύβονται πίσω από τα στημένα χαμόγελα των συναδέλφων ώστε να μην γίνεις θύμα της αφέλειάς σου. Αν βέβαια είναι πιο δραστήριος από εσένα τότε ίσως να σε βοηθήσει να δραπετεύσεις από τον γεμάτο "μη" κόσμο σου.

Κάνεις πράγματα που δεν θα έκανες αλλιώς. Τα πράγματα είναι απλά. Σου αρέσουν οι συναυλίες, του αρέσουν τα σπορ. Λατρεύεις την θάλασσα, λατρεύει το βουνό. Κάνετε και οι δύο υποχωρήσεις με αποτέλεσμα οι δραστηριότητές σας τα συνδυάζουν όλα. Τι άλλο θες; Αν δεν είχατε γνωριστεί ίσως να μην επιχειρούσες ποτέ να κάνεις πεζοπορία  στο βουνό και αν δεν κάνατε παρέα μπορεί να μην μάθαινε τι σημαίνει διανυκτέρευση σε μια σκηνή στην παραλία.

Τίποτα δεν είναι βαρετό. Δοκιμάζετε μαζί νέα πράγματα και κάθε συνάντησή σας είναι μια έκπληξη. Οι εμπειρίες που αποκτάτε είναι μοναδικές και συναρπαστικές. Μην ξεχνάς ότι αυτές είναι που κάνουν την σχέση αναλλοίωτη μέσα στον χρόνο. Δεν έχει σημασία αν τελικά σκίστηκαν τα ρούχα σου σε κάτι κλαδιά που έπεσες ή αν τα κουνούπια δείπνισαν στην σκηνή σας... Αυτό που μετράει είναι ότι το τόλμησες και ότι δεν επαναπαύεσαι με τα συνηθισμένα.

Τους φίλους τους διαλέγουμε! Όσο περνά ο καιρός μαθαίνεις καλύτερα τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα και καταλαβαίνεις γιατί τους ξεχώρισες ανάμεσα σε τόσους άλλους.
Να τους αγαπάτε με τα "ελαττώματά" τους. Αυτά είναι που τους κάνουν να ξεχωρίζουν!

Η στήριξή σου είναι πολύτιμη, κάνε μια κοινοποίηση.😊

Κάνε like στη σελίδα του Otherwind στο facebook και νιώσε έναν πολύχρωμο αέρα να σε διαπερνά! Κάνε κλικ ΕΔΩ<<

Και μη ξεχνάς κάθε Πέμπτη νέο άρθρο, με πολύ αγάπη!


⇝⇝Σχετικά άρθρα..

10 υπέροχες ιδέες για νέες εμπειρίες!

Τα ναι και τα μη μιας μελαγχολικής ημέρας.

Κάποιες αλήθειες πίσω από το "Τα μαλλιά μου δεν είναι ωραία σήμερα"

Πώς να ξεπεράσεις ένα χωρισμό και άλλες παρόμοιες απογοητεύσεις.

Πώς να κάνεις τον προγραμματισμό του νέου ακαδημαϊκού έτους.

5 άβολες καταστάσεις που ζεις κάθε Σεπτέμβρη!

4 πράγματα που δεν πρέπει να λες για τον εαυτό σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου