Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Τι να προσέχεις στις αγορές μέσω internet!


Τα τελευταία χρόνια οι αγορές μέσω internet έχουν απομυθοποιηθεί και πλέον οι περισσότεροι έχουμε αποδεχθεί την ιδέα ότι μπορείς να ψωνίζεις με ασφάλεια από απόσταση. Βέβαια, παρά το γεγονός ότι γνωρίζουμε πολλά για το αντικείμενο, συχνά οι επιλογές μας αποδεικνύονται τόσο λάθος ώστε δάκρυα να κυλούν για τα χρήματα που σπαταλήσαμε.

Οι ιντερνετικές αγορές συμφέρουν καθώς οι τιμές είναι πιο προσιτές και μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε μια τεράστια ποικιλία προϊόντων που ικανοποιεί κάθε γούστο. Γιατί λοιπόν να χάσεις την ευκαιρία να νιώσεις την απόλαυση του να ψωνίζεις έξυπνα;
Πριν κάνεις όμως οποιαδήποτε κίνηση δες τι πρέπει να προσέξεις..

1.    Κριτικές.
Αρχικά πρέπει να λάβεις υπόψιν σου τις απόψεις των αγοραστών για το προϊόν που σε ενδιαφέρει. Ο καθένας από αυτούς κρίνει αν η περιγραφή του πωλητή ήταν αντιπροσωπευτική, αν το παρέλαβε σε καλή κατάσταση και πάνω απ’ όλα αν είναι ευχαρηστημένος. Επίσης πολλοί δημοσιεύουν και φωτογραφίες του αντικειμένου. Έτσι μπορείς να αποκτήσεις μια πραγματική εικόνα χωρίς photoshop και επεξεργασίες. Όσο πιο πολλές κριτικές είναι τόσο το καλύτερο. Τουλάχιστον είσαι σίγουρος ότι δεν θα απογοητευθείς.

2.    Ο πωλητής.
      Μπροστά στην οθόνη όλα είναι απρόσωπα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να συλλέξεις πληροφορίες για το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Και δεν εννοώ βέβαια τα προσωπικά του στοιχεία αλλά το πόσο αξιόπιστος είναι. Συνήθως υπάρχει ένα αντίστοιχο προφίλ που ο κόσμος αφήνει κριτικές για την επικοινωνία που είχαν μαζί του, το πόσο συνεπής είναι όσον αφορά τον χρόνο παράδοσης των παραγγελιών και άλλα πολλά σημαντικά.

3.    Η τιμή και τα μεταφορικά.

      Μην βιαστείς να ενθουσιαστείς για την χαμηλή τιμή που μόλις είδες. Πολλά μπορεί να κρύβονται πίσω από αυτήν. Αρχικά πρέπει να ελέγξεις αν στο ποσό αυτό συμπεριλαμβάνονται τα μεταφορικά έξοδα. Έπειτα το μέγεθος του προϊόντος. Συνήθως πρώτα εμφανίζεται η χαμηλότερη τιμή και αναφέρεται στο μικρό μοντέλο. Κάπως έτσι όταν έρχεται η ώρα της πληρωμής και δεν το έχεις παρατηρήσει ξαφνιάζεσαι! Ακόμη υπάρχουν και κάποιες σπάνιες περιπτώσεις απάτης οι οποίες επισκιάζονται από ένα ασυνήθιστο και αφύσικο κόστος (σχεδόν μηδενικό-π.χ. tablet 7), που σε ξαφνιάζει και ταυτόχρονα προσελκύει. Οπότε αν για το ίδιο αγαθό υπάρχει τεράστια απόκλιση μεταξύ δύο πωλητών καλό θα ήταν να παραξενευτείς.

4.    Αγορές χωρίς όρια.

      Και όταν βλέπουμε τιμές χαμηλότερες από ότι συνήθως ενθουσιαζόμαστε. Όπως και στις εκπτώσεις έτσι και εδώ αγοράζουμε «ανεξέλεγκτα» με αποτέλεσμα να γεμίζουμε το ντουλάπι μας με άχρηστα αντικείμενα. Φυσικά το πλήγμα δεν είναι μόνο ότι καταλαμβάνεις χώρο αλλά τα χρήματα που φύγαν άσκοπα από την τσέπη σου.
Τέλος αν και οι ηλεκτρονικές αγορές είναι απόλυτα ασφαλείς (εφόσον γίνονται από αξιόπιστες ιστοσελίδες) πάντα πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά. Γι’ αυτό προτίμησε την προπληρωμένη κάρτα στην οποία θα έχεις μόνο τα χρήματα που θα χρειαστείς.


Η στήριξή σου είναι πολύτιμη, κάνε μια κοινοποίηση.😊

Κάνε like στη σελίδα του Otherwind στο facebook και νιώσε έναν πολύχρωμο αέρα να σε διαπερνά! Κάνε κλικ ΕΔΩ<<

Και μη ξεχνάς κάθε Πέμπτη νέο άρθρο, με πολύ αγάπη!

Eικόνα we 💚 it

⇝⇝Σχετικά άρθρα..




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου